Boomverzorging Drenthe

Bomen laten rooien Drenthe en Overijssel

Hoeveel we ook om de juiste verzorging van bomen geven, wij begrijpen ook heel goed dat een boom soms weggehaald moet worden. Vaak kan een zieke, rottende of beschadigde boom gevaarlijk zijn voor de omgeving, zodat het verstandiger is de boom te laten kappen. Maar, zelfs als een boom gezond is en geen bedreiging vormt voor de veiligheid van je huis of jezelf kan je een boom weg willen halen. Soms staat een boom gewoon in de weg.

 

Leg je een nieuwe oprit aan in Overijssel, of wil je een mooi open gazon in jouw Drentse tuin of juist een nieuw gebouw? Dan kan je de bomen laten rooien door Boomverzorging Drenthe. Zo krijg je professioneel en snel hulp voor het verwijderen van de bomen en hun stronken en kun je direct aanvangen met je nieuwe project!

Bomen laten rooien, vellen of in stukken afbreken?

Een hovenier bomen laten verwijderen is altijd aan te raden, omdat deze professionals al de benodigde kapvergunning bezitten om bomen neer te halen en dit op een veilige manier kunnen doen. Ook de natuur en de omliggende gebouwen kunnen zo beter beschermd worden. Afhankelijk van de situatie zullen we verschillende technieken gebruiken:

 

  • Bomen rooien: De hele boom inclusief stronk wordt verwijderd
  • Bomen vellen: De boom wordt in zijn geheel vanaf de grond neergehaald
  • Boom in stukken afbreken: De boom wordt beklommen en vervolgens stuk voor stuk van bovenaf afgebroken

Boomverzorging in Drenthe en Overijssel

Voor professionele boomverzorging voor een goede prijs kun je altijd rekenen op Boomverzorging Drenthe. Met ons ervaren team van boomspecialisten en arsenaal aan hoogwerkers kunnen we meer bomen per dag verzorgen of vellen, waardoor we zowel kleine projecten voor particulieren als grote projecten op bedrijfsterreinen, campings of sportverenigingen met veel bomen efficiënt kunnen afronden. Behalve bij de verzorging van je bomen kunnen we je ook bijstaan bij het aanplanten van nieuwe bomen of de aanleg en onderhoud van een nieuw gazon. Neem hier contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!