Boomverzorging Drenthe

Als u een boom wilt laten rooien uit uw tuin in Hardenberg dan bent u bij Boomverzorging Drenthe aan het juiste adres!

Bomen: het is een waardevolle toevoeging aan elke tuin, maar ze kunnen soms ook voor problemen zorgen. Dode bomen zorgen voor valgevaar, hoge bomen kunnen het zonlicht in uw tuin blokkeren en het aantal burenruzies over een boom? Die vallen al lang niet meer bij te houden. Wilt u een boom laten rooien in Hardenberg of omgeving? Dan is het goed bekeken om daar een professioneel bedrijf als Boomverzorging Drenthe voor in te schakelen. Een boom rooien is immers geen kinderspel. Zonder ervaring of aangepaste apparatuur die uitdaging aangaan kan wel eens snel verkeerd gaan.

De kunst van het bomen rooien

Een boom laten rooien in Hardenberg doet u niet zomaar eventjes. Eerst en vooral heeft u in de meerderheid van de gevallen een vergunning voor het rooien nodig. Als u Boomverzorging Drenthe inschakelt bekijken we samen met u of dit nodig is en regelen het nodige papierwerk om uw boom te kunnen vellen. Tevens bekijken we de situatie uitvoerig. Is er voldoende ruimte om de boom in één keer te vellen of moet er gefaseerd gewerkt worden? We zetten professionele apparatuur en speciale vang technieken in om het hele proces zo vlot mogelijk te laten verlopen. Ten slotte regelen we ook nog de opkuis. Hout kunnen we versnipperen voor bijvoorbeeld een voetpad in uw tuin of in blokken zagen voor in de open haard. Veel is bespreekbaar.

Een boom laten rooien in Hardenberg door een professional

Boomverzorging Drenthe is een echte specialist in het rooien en vellen van bomen in Hardenberg en omgeving. Heeft u onze diensten nodig voor het vellen van een boom? Of misschien kunnen we u helpen met het versnipperen, snoeien of frezen van de stronk? Wat uw vraag ook is: voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u met de glimlach verder.