Boomverzorging Drenthe

Voor de juiste boomverzorging in Drenthe ben je bij ons aan het juiste adres

Heb je bomen en struiken in uw tuin staan waar je geen raad mee weet? Dan ben je bij Boomverzorging Drenthe aan het juiste adres. Wij hebben kennis over en passie voor boomverzorging en komen graag langs om jouw bomen en struiken te verzorgen. We werken op een deskundige, veilige manier met betrouwbaar materiaal aan de verzorging van bomen en struiken.

Boomverzorging Drenthe: Wat bieden wij u?

Wij staan voor je klaar op elk gebied van boomverzorging, maar richten ons voornamelijk op het volgende:

  • Snoeien: Als een boom of struik er eenmaal staat, dan moet deze worden gesnoeid. De takken moeten kort worden gehouden om de boom van een goede vorm te voorzien, de vruchtenoogst te bevorderen, dood hout te verwijderen en/of de plant te verjongen. Het kan zijn dat je niet precies weet hoe dit moet of dat je niet beschikt over het juiste gereedschap. Dan staan wij met het juiste materiaal en de juiste kennis voor je klaar.
  • Rooien en vellen: Het kappen van een boom kan op twee manieren: door te rooien of te vellen. Bij het rooien wordt de boom in een keer omgekapt. Bij het vellen klimmen we in de boom en wordt de boom van boven naar beneden in kleine stukken afgezaagd. Wij weten precies wat voor welke boom en situatie het beste is.
  • Stobbenfrezen: De stobbe, die na het snoeien of vellen achterblijft, kan door ons met een stobbenfrees worden verwijderd.
    Is een boom eenmaal gesnoeid, gerooid of geveld, dan kunnen wij de takken en de stam eenvoudig voor u versnipperen. Daarvoor gebruiken wij een versnipperaar, die takken gemakkelijk versnippert. U kunt de houtsnippers vervolgens gebruiken voor bijvoorbeeld het aanleggen van een tuinpad. Ook kan Boomverzorging Drenthe de boom voor u in mooie houtblokken zagen voor in de open haard.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Wij zorgen voor de juiste boomverzorging in Drenthe en de provincies daaromheen. Heb je interesse in onze boomverzorging en wil je meer informatie over onze werkwijze? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan.