Boomverzorging Drenthe

Eikenprocessierups verwijderen Drenthe en Overijssel

De eikenprocessierups veroorzaakt elk jaar meer overlast in Drenthe en Overijssel. Door het steeds warmere klimaat van de afgelopen jaren en het vele planten van nieuwe eikenbomen in de laatste decennia komt de rups van de nachtvlinder steeds meer voor in Nederland. De brandharen van de rups kunnen veel overlast veroorzaken voor mensen en hun gezondheid. Om jeuk, bultjes, oogklachten en andere problemen te voorkomen moet je de eikenprocessierups verwijderen. Normaal gesproken zorgen de natuurlijke vijanden zoals sluipwespen en koolmezen hiervoor, maar omdat de populaties van deze dieren steeds verder slinken moet je tegenwoordig vaak de eikenprocessierups laten verwijderen door een professioneel bedrijf. Wij helpen u graag bij het voorkomen van overlast door de veilige verwijdering van de rups te verzorgen.

Veilig eikenprocessierups laten verwijderen

De eikenprocessierups verwijderen op een verantwoorde en hinder loze manier is een delicaat proces. De rups staat namelijk bekend om het feit dat de brandharen die de klachten veroorzaken verspreid worden als hun nesten verstoord worden. Dit kan gebeuren door wind of regen, maar ook vooral bij de verwijdering van de rups. Wij gaan daarom voorzichtig te werk en gebruiken speciale technieken en gereedschappen om onnodige overlast te voorkomen.

Specialisten in boomverzorging in Drenthe en Overijssel

Boomverzorging Drenthe is gespecialiseerd in de verzorging van bomen, hier onder valt natuurlijk ook het verwijderen van de Eikenprocessierup. Met ons team van experts, onze efficiënte hoogwerkers en onze jarenlange ervaring kunnen we elke klus aan. Of je nou een boom uit je achtertuin wilt laten omkappen, het gras van de voetbalvereniging laat onderhouden of je een heel kampeerterrein klaar wilt maken voor de zomer en dus de eikenprocessierups uit de omringende bomen wilt laten verwijderen, wij helpen je graag!

Geen twee bomen zijn hetzelfde en elke klus is anders. Daarom hanteren wij geen vaste prijzen, al is een excellente prijs-kwaliteitsverhouding gegarandeerd. Heb je interesse in onze diensten? Dan bespreken we graag samen de details en bieden je een gratis vrijblijvende offerte aan. Neem dus nu contact met ons op door te bellen (06 53 43 04 94), e-mailen (info@boomverzorgingdrenthe.nl), of gebruik ons online contactformulier. Voor onze contact gegevens kunt u ook klikken op de groene button hieronder.