Boomverzorging Drenthe

Gras en gazon laten bemesten Drenthe en Overijssel

Als je een mooi gazon in je voortuin hebt, het terrein van een bedrijf groen wilt houden of de velden van je sportclub wilt blijven kunnen bespelen, is het onderhoud van de grasvelden van essentieel belang. Één van de belangrijkste onderdelen van goed gazon onderhoud is regelmatige bemesting. Drie keer per jaar je gazon laten bemesten lijkt misschien veel, maar in elk groeiseizoen (lente, zomer en herfst) heeft je gazon veel baat bij een nieuwe lading voedingsstoffen.

Je gras laten bemesten in Drenthe en Overijssel

Je gazon laten bemesten heeft vele voordelen voor de gezondheid van het gras en het uiterlijk van het veld. Bemest gras groeit voller, is groener en herstelt sneller dan gras op een voedingsarme bodem. De mest, die je het beste kan laten aanbrengen door een professionele hovenier, voorziet het gazon van alle benodigde voedingsstoffen en houdt zowel de bodem als het gras zelf in een gezonde staat, waardoor het gras beter bestand is tegen weer, wind en onkruid en er bovendien veel beter uitziet.

Wij van Boomverzorging Drenthe bieden bemesting- en vele andere gazononderhoudsdiensten aan klanten in Drenthe en de hele provincie Overijssel. We houden bij ons werk altijd rekening met de eventuele effecten die we hebben op wilde dieren, planten en ecosystemen. Dus doen we er bijvoorbeeld alles aan om overbemesting te voorkomen, aangezien dat erg schadelijke gevolgen kan hebben op zeeleven en het klimaat. Daarnaast proberen we altijd de overlast van ons werk te minimaliseren. Zo richten we ons met name in het broedseizoen van vogels op gazonverzorging, om de vogelnesten in de bomen alle nodige rust en ruimte te kunnen geven.

Tuinspecialist en gazonverzorging in Drenthe en Overijssel

Gazon– en bomenverzorging is onze passie en we helpen je graag bij elke klus die je voor ons hebt, of het nou gaat om een kleine particuliere klus of een gigantisch project. Ons team bestaat uit ervaren, enthousiaste tuinspecialisten en maakt gebruik van geavanceerde technieken en technologieën om efficiënt werk te kunnen verrichten. Voor kwaliteitswerk in de tuin tegen een eerlijke prijs kun je altijd bij ons terecht. Neem nu contact met ons en ontvang een vrijblijvende offerte!