Boomverzorging Drenthe

Specialist in gras en gazon onderhoud Drenthe en Overijssel

Het belang van onderhoud van gras en gazon wordt vaak onderschat of compleet vergeten. Gras groeit vanzelf toch? Maar zonder de juiste zorg en gras onderhoud gaat de gezondheid van je gazon snel achteruit. Binnen de kortste keren stopt het gras met groeien en krijgen blad, mossen en onkruid de overhand, waardoor er gaten en kale plekken in het voorheen strakke gazon ontstaan. Regelmatig gazon onderhoud richt zich op het gezond houden van de bodem en het gras, waardoor je gazon vol, groen en gezond blijft. Klanten in Drenthe en Overijssel kunnen voor alle diensten die betrekking hebben op de aanleg of het onderhoud van gazons en meer terecht bij Boomverzorging Drenthe.

 

Het belang en de verschillende aspecten van gazon onderhoud

Een mooi gazon kan alleen maar bestaan uit gezond gras. Om je gras gezond te houden heeft je gazon verschillende dingen nodig: een bodem met voldoende voedingsstoffen, genoeg beschikbaar water, lucht bij de wortels en natuurlijke regelmatige zon. Helaas heb je op de zon niet veel invloed, maar op de rest van de benodigdheden kan je wel invloed uitoefenen met regelmatig gazon onderhoud.

 

Je gazon met regelmaat bemesten met de juiste nutriënten zorgt ervoor dat de grond gezond blijft en het gras alle nodige voedingsstoffen heeft om te kunnen groeien. Laat je ook je gazon verticuteren en blad verwijderen, dan weet je zeker dat er geen mossen in je gazon kunnen groeien en dat de graswortels genoeg verse lucht krijgen. Bovendien bescherm je op deze manier ook de watertoevoer naar het gras.

Ervaren tuinspecialist voor gazon en gras onderhoud Drenthe en Overijssel

Boomverzorging Drenthe heeft jarenlange ervaring met het planten en de verzorging van zowel bomen als gras. Je kunt ons dan ook inhuren voor elk denkbaar project dat te maken heeft met gras onderhoud of bomenverzorging, want wij leveren alle diensten die je nodig zal hebben. Wij zijn niet bang voor grote projecten voor zakelijke afnemers, maar helpen je ook graag met een bescheiden klus in je eigen tuin. Voor kwaliteitswerk tegen een scherpe prijs neem je nu contact met ons op!