Boomverzorging Drenthe

Hovenier boom laten verwijderen Drenthe en Overijssel

Bomen kunnen erg mooie en sfeervolle elementen op een terrein of in een landschap zijn en bieden bovendien belangrijke bescherming tegen wind, water en bodemerosie. Toch is een boom laten verwijderen soms onvermijdelijk. Als de boom simpelweg in de weg staat voor je nieuwe plannen, een bedreiging vormt voor gebouwen in de buurt of door extreem weer, ziekte of oude leeftijd sterft, is het nodig de boom weg te halen. Voor professionele en veilige verwijdering kan je het best terecht bij een hovenier. Klanten in heel Drenthe en Overijssel kunnen terecht bij Boomverzorging Drenthe voor boomverwijdering en verscheidene andere boomverzorgingsdiensten.

Waarom een gespecialiseerde hovenier boom laten verwijderen?

Het verwijderen van bomen is een essentieel onderdeel van het onderhoud en de verzorging van uw terrein. Het kappen van bomen is echter beschermd onder de wet en om een boom te laten omzagen heeft u een kapvergunning nodig. Vandaar dat je een gespecialiseerde en gecertificeerd hovenier inhuurt die op de hoogte is van alle wetten en regels die komen kijken bij het kappen of omzagen van bomen. Boomverzorging Drenthe is zo’n gespecialiseerde in bomen en wij bieden dan ook een grote diversiteit aan boomverzorgingsdiensten. Zo ook in het bomen verwijderen en op verschillende manieren: Bij bomen kappen wordt de stam onderaan doorgezaagd, terwijl bij het rooien van bomen de stam van bovenaf in kleine stukken wordt neergehaald. Ook kunnen wij vervolgens helpen bij het verwijderen van de boomstronk en het repareren en verzorgen van het gazon.

Boomverzorgingsdiensten voor particulieren en ondernemingen

Zowel klanten die een enkele boom uit de achtertuin willen verwijderen als grote organisaties, campings en sportverenigingen die een grote hoeveelheid bomen willen laten kappen kunnen bij ons terecht. Als specialist in het verzorgen van bomen met een excellente prijs-kwaliteitsverhouding, een ervaren team en professionele apparatuur bedienen wij klanten in heel Drenthe en Overijssel.

Wij garanderen zorgvuldige verzorging van de bestaande bomen, hebben een grote capaciteit per dag door het gebruik van een hoogwerker en kunnen ook nieuwe bomen aanplanten indien u daar behoefte aan heeft. Elke boom is anders, dus bieden wij geïnteresseerden een vrijblijvende persoonlijk offerte aan. Neem nu hier contact met ons op, bel ons op ons mobiele nummer (06 – 53 43 04 94) of stuur direct een e-mail naar info@boomverzorgingdrenthe.nl