Boomverzorging Drenthe

Om op een juiste manier een boom te kloven moet u bij Boomverzorging Drenthe zijn

Heb je een boom die gekloofd moet worden, voor bijvoorbeeld hout voor de open haard? Dan ben je bij Boomverzorging Drenthe aan het juiste adres.Wij komen graag bij je langs met betrouwbaar materiaal, zodat een boom op de juiste manier gekloofd kan worden. Wij hebben veel kennis en ervaring in het kloven in Drenthe en omstreken hebben wij al vele malen gedaan; wij staan bekend om onze deskundige en veilige manier van werken.

Waar haal ik kloofhout vandaan?

Voor het kloven van hout heb je allereerst een boom nodig. Die heb je misschien in de tuin staan of je weet dat een bekende van je er eentje kwijt wil. Staat de boom nog en moet hij eerst nog gerooid of geveld worden? Ook daarvoor kun je bij Boomverzorging Drenthe terecht. Wij gebruiken betrouwbare materialen, zoals een sterke kloofbijl en een hakblok. Vervolgens gaan wij deskundig en veilig te werk met het kloven van de boom of het hout van de stam. Wij zorgen ervoor dat het hout tot nette houtblokken worden gekloofd, die prima zijn te stapelen.

Naast een boom kloven in Drenthe kunnen wij ook bomen en struiken snoeien, rooien, vellen en stobbenfrezen in Drenthe en omstreken. Wil je meer informatie over onze werkzaamheden, vraag dan gerust een offerte bij ons aan.