Boomverzorging Drenthe

Een boom rooien is bij Boomverzorging Drenthe in vakkundige handen

Staat er een boom in uw tuin die weg moet en weet jij niet hoe? Dan kun je contact opnemen met Boomverzorging Drenthe. Wij hebben vakkundige kennis in huis van bomen en boomverzorging. Ook beschikken wij over betrouwbaar materiaal om een boom rooien in Drenthe op een deskundige, veilige manier te doen.

Boom rooien in Drenthe: voor u een hele klus, voor ons een koud kunstje

Als je besluit om door ons een boom te laten rooien, dan doen wij dit in een aantal stappen.

  1. Wat is de situatie van jouw boom? Deze wordt nauwkeurig door ons bekeken.
  2. De mogelijkheden voor het rooien van de boom worden vervolgens door ons bestudeerd.
  3. Dan wordt op deskundige wijze door ons bepaald hoe de boom door ons gekapt dient te worden.
  4. Bij voldoende ruimte wordt de boom in één keer gerooid. Dit is voor jou het beste, omdat dit tijd en kosten bespaart.
  5. Wanneer in één keer rooien niet kan vanwege de ruimte, wordt de boom door ons geveld. Dat wil zeggen dat wij in de boom klimmen en van boven naar beneden kleine stukken van de boom afzagen.

Veiligheid en deskundigheid staan voorop bij het rooien van jouw boom

Zorgvuldigheid is van groot belang bij het rooien van een boom. Daarom kijken wij heel nauwkeurig hoe wij de boom zo veilig mogelijk neer kunnen halen. Vervolgens werken wij op deskundige wijze met betrouwbaar, veilig materiaal. Zo verdwijnt de boom zonder problemen uit jouw tuin.

Neem contact op voor meer informatie over het rooien van jouw boom

 

Wij van Boomverzorging Drenthe kunnen naast rooien ook jouw bomen en struiken snoeien, versnipperen en stobbenfrezen. Wil je een boom rooien in Drenthe of gebruik maken van een van onze andere mogelijkheden? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte bij ons aan.