Boomverzorging Drenthe

Een boom snoeien laat u doen door dé specialist Boomverzorging Drenthe

Vind je het lastig om zelf bomen en struiken te snoeien, omdat je niet weet hoe dit moet of het zelf niet kunt? Neem dan contact op met dé specialist op dit gebied: Boomverzorging Drenthe. Een boom snoeien op verschillende plekken in Drenthe en Groningen doen wij op een veilige, deskundige manier door gebruik te maken van betrouwbaar materiaal.

Wat is snoeien en waarvoor is het nodig?

Bomen en struiken moeten gesnoeid worden. Dat wil zeggen dat er een keer in de zoveel tijd delen van de planten moeten worden verwijderd. Snoeien is nodig om een of meerdere van de volgende redenen:

  • Een grotere vruchtenoogst bevorderen
  • Dood hout verwijderen. Dit wordt gedaan in verband met de veiligheid
  • Het in vorm brengen van de plant. Dit wordt ook wel vormsnoei genoemd
  • De plant verjongen. Dit heet verjongingssnoei

 

Boom snoeien in Drenthe

Wij van Boomverzorging Drenthe weten precies waarom en wanneer welke boom of struik gesnoeid moet worden. Ook weten wij precies hoe een boom moet worden gesnoeid. De werkwijze van het snoeien verschilt sterk per type boom of struik. Elke plant heeft zijn eigen wijze van snoeien nodig. Wij bieden je zorg op maat als het om snoeien gaat. Hiervoor gebruiken wij veilig en betrouwbaar materiaal. Graag komen wij eens in de zoveel tijd bij je langs om al uw bomen en struiken te snoeien. Ook voor het snoeien van één enkele boom staan wij voor je klaar.

Boomverzorging Drenthe staat niet alleen voor je klaar om uw bomen en struiken te snoeien. Wij bieden ook hulp bij het rooien, vellen, versnipperen en stobbenfrezen van bomen en struiken in Drenthe de provincies daaromheen. Overweeg je gebruik te maken van onze service? Neem dan gerust contact met ons op.