Boomverzorging Drenthe

Specialist in het verzorgen van fruitbomen

De fruitboom wint in Nederland aan populariteit. Er zijn in Nederland verschillende soorten fruitbomen aanwezig, zoals appel-, peren-, pruimen- en kersenbomen. Naast deze bekende fruitbomen raken ook andere soorten fruitbomen in trek door de stijging van de temperatuur en de betere omstandigheden voor deze type bomen. Met de juiste verzorging pluk je in de zomer heerlijke zelfgekweekte vruchten van fruitbomen! In de voorjaar geniet je van de prachtige bloesem en in de zomer heb je een prachtige oogst. Boomverzorging Drenthe helpt je hierbij graag.

Het verzorgen van fruitbomen

Boomverzorging Drenthe is een specialist in het verzorgen van fruitbomen. Een belangrijk onderdeel bij de verzorging is het snoeien van de boom. Het vakkundig snoeien van de fruitboom is essentieel voor de gezondheid van de boom. Door de fruitboom goed te snoeien, is de kans op een mooie oogst groter. Naast het snoeien van de fruitboom zorgt een goede bemesting dat de fruitboom in goede staat blijft. Naast het snoeien en bemesten bestaat een goede verzorging uit het geven van water in droge perioden en het inspecteren op ziekten. Hierdoor kan de levensduur van de fruitboom worden verlengd.

Sterke punten van boomverzorging Drenthe

Boomverzorging Drenthe is gespecialiseerd in het verzorgen van fruitbomen. Of het nu gaat om een appel-, peren- of andere fruitboom, boomverzorging Drenthe heeft de expertise in huis om de boom op een kwalitatieve manier te verzorgen. Voor het verzorgen van de fruitboom heeft het de beschikking over goed materieel en is het mogelijk om meerdere fruitbomen te verzorgen op een dag. De diensten worden aangeboden tegen een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Het bedrijf heeft als belangrijkste afnemers op dit moment particuliere klanten. In de komende periode wil men het afzetgebied uitbreiden en zich richten op een andere doelgroep. Voorbeelden hiervan zijn campings, bungalowparken en verenigingen (tennis en voetbal).

Om meer en betere vruchten aan de fruitbomen te krijgen heeft boomverzorging Drenthe de expertise in huis om dit voor elkaar te krijgen. Neem snel contact op via de mail: info@boomverzorgingdrenthe.nl of tel: 0653430494