Boomverzorging Drenthe

Tuin laten egaliseren en zaaien Drenthe en Overijssel

Gazons zijn vaak de meest veelzijdige, multifunctionele onderdelen van een tuin. Een mooi stuk gras staat niet alleen goed, maar kinderen spelen er ook graag op, je kunt het gebruiken om op te picknicken of zonnebaden en zelfs bij een feestje of een zomerse barbecue zet je gemakkelijk een tafel op het gazon, om samen omheen te zitten. Voor deze voordelen wil je natuurlijk wel dat je gazon mooi en strak is en het gras volledig dekt. Daarom laat je een professionele hovenier zoals Boomverzorging Drenthe je tuin egaliseren en gras in je tuin zaaien.

Gazon voorbereiding: tuin egaliseren en gras inzaaien

Bij gazons gaat de volkswijsheid “een goed begin is het halve werk” zeker op. Als je begint met een vlakke en stabiele ondergrond is een strak gazon makkelijk aan te leggen. Als de ondergrond niet egaal is lukt dat natuurlijk nooit en als er lekkende waterleidingen onder het gras liggen zal dit in de toekomst problemen kunnen veroorzaken. Bij het egaliseren van de tuin maken we dus niet alleen de grond vlak, maar checken ook of de grond stabiel zal blijven. Vervolgens is het vooral een kwestie van het gras goed inzaaien en de juiste voeding en dan zal je gazon vanzelf groeien.

Tuinspecialist in Drenthe en Overijssel

Voor een voor- achtertuin is een strak gazon al erg mooi en handig, maar bij veel van onze zakelijke klanten is een vlak grasveld zelfs onmisbaar! Vooral campings en voetbalclubs, maar ook bungalowparken en andere sportverenigingen hebben vaak behoefte aan een strak gazon zonder gaten en kraters. Boomverzorging Drenthe helpt graag bij het voorbereiden en aanleggen van het grasveld en de eventuele kap, verzorging of aanplanting van bomen.

 

Door ons team van ervaren experts en de professionele uitrusting die ze gebruiken kan elke klus, hoe groot of klein dan ook, efficiënt en met tevredenheid worden afgerond. Wij hebben uiteraard alle benodigde kap en -omgevingsvergunningen en we bieden je dit natuurlijk allemaal voor een competitieve prijs. Neem direct contact met ons op, door hier te klikken en ontvang een vrijblijvende offerte!